Nejnovější recenze ze sekce Stolní hokeje
- výborná zábava pro starší děti cca od 10 let
- nevhodné pro menší děti - ze zkušenosti vím že je trápí dlouhá táhla.
Skvělá zábava
- Super
Super
- perfektní zábava
- vůbec nic
báječná hračka pro děti a nyní už i pro dospělého
Vse ok. Podpery hraci plochy by mohly byt i uprostred dlouhych stran.
- Kvalitní zpracování
- Plno detailů (sponzoři atd.)
- Možnost opravy (dokoupení náhradních dílů)
Jedná se o speciální edici k mistrovství světa v ledním hokeji a tak jsem nemohl odolat nezakoupit právě tuto verzi. K hokeji jsou krásně vyvedené tými Česka a Slovenska. Předchozí hokej nám vydržel sedm let a tak bych tento produkt označil za vysoce kvalitní. Pokud se k produktu budete chovat s určitou úctou věřím, že i vám vydrží takto dlouho. Celá plocha je z odolného plastu a hráče taháte kovovými tyčkami. O ty bych se být vámi neopíral, můžete je zkroutit. Pokud se tak ale stane vše se nechá vyměnit a dokoupit náhradní díly. DOPORUČUJI: Pro prodloužení životnosti promáznout mechanismus u hráče (ozubená kolečka) pár kapkami oleje. Pokud vám přijde hokej drahý, věřte že peněz nebudete litovat protože je to zábava pro všechny. Věřte, že táta se synem budou bojovat o každé výtězství a budou si připadat jako pravý hráči hokeje.
super
- Super hra
- Podněcuje k soutěživosti
- Dobrá na přesnost, strategii,rychlost
- Při sestavení se nám ulomil jeden ovladač, moc křehký materiál.
- Stiga je známá značka, ale kvalita se myslím nedá srovnat se Stigou vyrobenou před 10-ti lety.
- Balila bych do větších krabic,aby i po sestavení bylo možné hru uchovat bez poškození a v bezprašném prostředí.
I na malé připomínky bych ji koupila znova, radost dětí je nesrovnatelná s nějakým tím nedostatkem.
Cenově přiřazuji ke středně drahým hračkám.
Stiga Stolní hokej Play Off
Přidáno: 28. prosince 2015
(naposledy upraveno 28. prosince 2015)
Zakoupeno v STIGA
- super zábava pre celú rodinu, vysoká kvalita
- žiadne
stiga je naj zo stolných hokejov
- VŠE
- Občasné hádky kdo bude hrát :-)
SUPER! Hraje celá rodina. Nemám co vytknout.
- Velikost plochy
- Brankáři mohou rozehrávat
- Kovové části
- Malované týmy
- Vyhazování puků z brány
- Hráči zajíždějí za bránu
- Dostupnost dílů a týmů
- Nechají se nacvičit super kličky a přihrávky
- Folie se místy odchlypuje a je dost slabá.
- Někteří hráči jdou velmi špatně nasadit, až jsem se bál, že ulomím plastové kolíky, a sundat je se bojím ještě více, uklízet do krabice asi nemožné, ale zatím to není třeba, hrajeme pořád :-)
- Puk velmi často vyletí z brány, když se odrazí od síťky, která tam zřejmě je právě kvůli tomuto problému, odstranil jsem je, ale stejně by to chtělo videorozhodčího :-)
Stiga hokej je určitě to nejlepší, co se dá z hokejů zakoupit. Jednalo se o první Stigu, předtím jsme měli jen malý hokej Chemoplast. Velice nás bavil a díky soutěži v České televizi jsme se dozvěděli o Stiga hokeji. Při vybírání padla volba právě na verzi MS2015, protože jsou součásí malované týmy ČR a SK a hlavně proto, že jsme se mistrovství zůčastnili a byla to nezapomenutelná atmosféra.
Zpracování je poměrně kvalitní, ale mohlo by být robustnější. Při přenášení se to celé kroutí. Uvidíme jak dlouho nám vydrží, řežeme do toho poměrně dost. Táhla vždy radši zašoupnu, protože jsou dost náchylné na ohnutí. Hráči, hlavně ti, kteří zajíždějí za bránu, potom přeskakují a jde hůře přesně přihrát. Nebo pořád rovnat dráty.
Člověk se skutečně vyblbne a hlavně nasměje. Některé situace jsou až k neuvěření jak se tam ten puk dostal.
Všechny pro mne hlavní klady jsem vesměs vypsal, i zápory. Jen bych možná ještě vytknul poměrně obyčejné počítadlo gólů. Chemoplast měl líbivější. A také na ploše by se mi více líbil pouze hlavní sponzor Škoda jako je to při opravdovém MS + místa pro vhazování. Černý Sencor mi trochu vadí. Ztrácím tady puk.
Doufám, že se začnou vyrábět i malované nároďáky dalších států. Koupil bych si třeba Kanadu nebo žluté Švédsko. Zatím je tu jen možnost bílého týmu a vybavit si je sám.
Určitě ale Stigu doporučuji, je to neskutečná zábava.
lety ověřená kvalita, není co dodat
- nakup doma
- zadne nejsou
super doporucuji
- kvalitní provedení
- barevně zajímavější než jiné nabídky
- baví celou rodinu
- nestárnoucí hra
- dražší
po prvních dnech provozu spokojenost po všech stránkách; výborný dárek;vyšší ceny nelituji, kvalita za to stojí,vřele doporučuji
- kvalita výrobku
Vše dorazilo v pořádku a v čas.