Nejnovější recenze ze sekce Stolní hokeje
- Je u toho sranda.
hokej hrají děti a na nic si nestěžují. Vlastní zkušenosti nemám
- Kvalitní provedení
Hra splnila očekávání. Dodací lhůta byla celkem krátká. Zboží bylo doručeno nepoškozené. Hra je velmi tichá, malá a tudíž i skladná. Koupila jsem ji jako dárek. Příjemné zpestření večera.
- Hokejisti mají krásný prostor na hraní
- Figurky vypadávají
- Tyče vám zůstanou při hře v ruce
- Celkově působí lacině a chatrně
- Gumky, které jsou na tyči, co ovládají figurky, zůstávají při hraní v ruce
Na hokej jsme se těšili, ale zklamání.
Hraní se neobejde bez nasazení vypadlé figurky nebo tyčky či gumy která je ukončena na tyči.Výhoda je, že hokejisti si krásně přihrají, pěkně řešeno.
Hokej jsme koupili v akci ze 2000 Kč na 1000 Kč, asi věděli proč.. Vyplatí se připlatit!
Dodávka byla nekompletní zřejmě vada výrobce né obchodu
- Úměrná cena kvalitě
- Velmi kvalitně a detailní provedení
- Doporučuji všem.
Prima zábava pro celou rodinu.
- Dobré ovládání hráčů
- Odolné figurky
- Velké kluziště
- Puk při regulerním gólu občas vyskočí z branky
- Nerovné kluziště, puk odskakuje
Na první pohled mě příjemně překvapila velikost kluziště, na druhý pohled mě zklamalo to, že kluziště je z plastové folie silné asi 1 mm. Při hře to způsobuje občasné odskakování puku nebo změnu směru střely. Občas se stane, že puk při vstřelení gólu vskočí z branky a pak se hráči musí shodnout, jestli gól platí nebo ne. Jinak je to ale super zábava a můžu doporučit.
- Snadno přenositelný
- Zábava na dlouhé hodiny
- Kotouč jezdí na vzduchovém polštáři velmi lehce
- Dobré na trénink postřehu :)
- Hlučnější ventilátor, uvítal bych možnost připojit místo baterií externí zdroj
- Nevhodné provedení zadní části "branek", kotoč se po vstřelení gólu špatně prsty vytahuje.
Hrajem celá rodina.
Koupil jsem tento hokej dětem na vánoce vše vypadalo fajn až do té doby kdy jsem dárek nesl pod stromek a ten se mi doslova rozpadl v ruce. Údajně je to německý výrobek což pochybuji. Je to prostě vyrobeno z papíru, šroubky které spojují jednotlivé díly vůbec nedrží a navíc tam i chyběly. Cena 3 tis absolutně neodpovídá kvalitě výrobku už nikdy bych si takový výrobek nekoupil a nechtěl bych ho ani zadarmo.
- Zábava
- Poměr cena / výkon
Zakoupeno na zkoušku jestli synka bude bavit moje srdcovka z dětství a naštěstí se ukázalo, že bude.
(Kdo kritizuje plastové provedení může zakoupit osminásobně drahou variantu zahraniční výroby.)
- Zabaví celou rodinu, dá se hrát i ve čtyřech lidech.
- Dodělej si sám. Krajní dráhy hokejistů (druhé směrem od mantinelu) byly překřížené. Takže táhla se zadrhávaly a hokejisté těsně u brankáře nemohly dojet až do kouta k mantinelu. Po přehození plastových táhel na správné pozice jsem musel dvě táhla zkrátit o cca 10 cm, aby původně dlouhá táhla lícovala s těmi krátkými. Nejspíš se jednalo o špatně sestavený kus z výroby. Ale šikulové si s tím poradí :)
- Hrací plocha nijak nedrhne, puk i "hokejky" fungují dobře
- Baterky se nevybíjí až tak rychle, jak jsem čekala (ale poctivě je vypínáme, když dohrajeme)
- Je možné hrát i bez baterek (samozřejmě to potom nelítá, ale hrát se dá celkem v pohodě)
- Vypínač baterek je na spodku hry, což je opravdu dost nepraktické - pro mě největší nevýhoda
- Mohla by být o něco větší herní plocha (i když jde o stolní hru, pár cm navíc by neškodilo)
- Dle popisku měla mít hra světelné efekty, ve finále nemá nic (nebo jsem nepřišla na to, jak je zapnout)
- Při zapnutých baterkách je hra docela hlučná a vždy po cca třetí hře mi přijde, jakoby se větráček přehříval
Nabídka na trhu, pokud jde o domácí air hockey, není velká. Nákupu nelituji, účel hra vcelku plní, i když do dokonalosti má daleko :-)
Hrací plocha se prohýbá, figurky hokejistů se postupně vysouvají ze svých otoček a hokejky mají nad pukem. Ještě že byla jako dárek k jinému zakoupenému zboží. Peníze bych za ni nedal.
- Skvělá kvalita
- Kvalitní provedení
- Velká hrací plocha
- Snadné ovládání
- Puk se špatně tahá z brány i přes "vyhazovací" kolík
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »